Hopp til innholdet

Hilsen fra det nye styret

Eksist! har fått nytt styre. I den forbindelse tenkte vi å si litt om oss selv.

Jeg studerer filosofi ved UIO, og synes det er mer praktisk enn man skulle tro. For tiden prøver jeg og skrive en bacheloroppgave, og interesserer meg for temaer som oppmerksomhet og selvbevissthet. Jeg er overbevist om at temaene Eksist! tar opp er definerende for vår samtid, og at problemstillingene er på overtid. Jeg er kanskje spesielt opptatt av algoritmenes innflytelse på den politiske debatten, i tillegg til spørsmål om hvordan livet og vår identitet påvirkes av de nye mediene.

Jonatan Winsvold – Nestleder

Jeg studerer matematikk og informatikk på Honours-programmet og er særlig opptatt av hvordan barn og unge er sosialt påkrevd å bruke tid på sosiale medier, hva dette gjør med oppmerksomheten vår, til hvilken grad algoritmer polariserer samfunnsdebatten og hvordan dette undergraver demokratiet. For tiden er jeg på utveksling i smarttelefonens hjemland, California.

Agnes Sverresdatter Svelland – Økonomiansvarlig

Karoline Kielland – Styremedlem

Jeg bruker mye tid på hunden min Tjorven, strikking og er veldig sosial av meg. For tiden jobber jeg på sykehjem noen helger, i tillegg studerer jeg sykepleie på første året. Teknologi og bruken av det interesserer meg fordi det er så viktig å bruke det på rett måte. Dagens samfunn forventer at man er pålogget og tilgjengelig, men jeg ønsker at det skal være mer frivillig. Jeg er også en forkjemper for kloden, en klimaaktivist med sidestykke, heldigvis, for klimakrise er vond å stå i alene.

1 kommentar til “Hilsen fra det nye styret”

  1. Dette har vært etterlengtet. Endelig et håp for en bevisstgjøring rundt menneskets slaveinnstilling til den digitale virkelighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *